Liity Vesijärven kummiksi

Vesijärvi on hieno virkistysjärvi, mutta se ei pysy kunnossa ilman jatkuvaa hoitoa. Tärkeimmät hoitotavat ovat hoitokalastus, hapetus ja kosteikkojen ja laskeutusaltaiden rakentaminen. Kalakannoista pidetään huolta myös petokalaistutuksin ja vesikasvien niitoilla paranetaan veden virtaamista.

Vesijärven kummina saat erillisiä kummikirjeitä muutamia kertoja vuodessa. Niistä saat ennakkotietoja tulevista tapahtumista ja ajoittain myös myös kummitarjouksia. Lisäksi kerromme tietysti Vesijärven kuulumisia.

Tule mukaan!

1. Täytä lomake.

2. Saat vahvistusviestin kummiksi liittymisestä sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme sinulle maksuohjeet, mikäli olet valinnut ryhtyä kuukausilahjoittajaksi. Jos puolestaan haluat maksaa kummiutesi kerran vuodessa, toimitamme sinulle laskun valitsemallasi summalla.

3. Saat kummitodistuksen postitse ja jatkossa kummikirjeessä ajankohtaista tietoa Vesijärvestä ja muista seudun järvistä.

Lomaketta ei voida lähettää, koska selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä.

Jos haluat lahjoittaa kummiuden, laita lahjan saajan nimi ja sähköposti Lisätietoja-kenttään.

Valitsen kummimaksuksi*
5 € kuukaudessa
10 € kuukaudessa
20 € kuukaudessa
omavalintainen summa kuukaudessa (minimi 5€)

40 € vuodessa
60 € vuodessa
90 € vuodessa
omavalintainen summa vuodessa (minimi 40 €)

Myös yhteisöt ovat tervetulleita Vesijärven kummeiksi. Kummimaksu on omavalintainen. Toiveemme maksun tasoksi on vähintään 1 euro/yhteisön jäsen tai 200 euroa.
Jos valitsit omavalintaisen summan, lisää se tähän. Kerro myös, haluatko tehdä lahjoituksen kuukausittain vai kerran vuodessa.

Yhteystiedot

Etunimi*
Sukunimi*
Osoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Sähköposti*
Saammeko julkaista nimesi Vesijärven kummikampanjan sivulla ja sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram)?*
Kyllä
Ei
Suostumus*
Lähettämällä tämän lomakkeen suostun siihen, että osoitetietoni rekisteröidään Vesijärven kummirekisteriin. Tietojani käsitellään luottamuksellisesti ainoastaan Vesijärven kummiasioiden hoidossa, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Samalla vakuutan, että olen täysi-ikäinen henkilö.
Lisätietoja