Hyväntekeväisyyskonsertti 18.syyskuuta 2009 Sibeliustalossa klo 19.30 lähtien

enchant
Lilli Paasikivi              Hannu Lehtonen                  Enchant                             Old Chaps


Lahden Mieskuoro

Lahden tähdet Vesijärven yllä

Ensimmäinen Hyväntekeväisyystapahtuma Vesijärven hyväksi järjestetään lauantaina 18.syyskuuta klo 19.30 lähtien Lahden Sibeliustalossa.

Konserttisalissa esiintyvät muun muassa oopperalaulaja Lilli Paasikivi, Lauluyhtyeet Enchant sekä Old Chaps, baritoni Hannu Lehtonen sekä Lahden Mieskuoro.

Konsertin jälkeen Metsähallissa ilta jatkuu tanssiaisilla ja tanssia tahdittaa Wesijärvi Fox-yhtye.
Tanssiaisten lomassa on myös huutokauppa.  

Huutokaupattavana on Matti Koskelan kookas maalaus Maa-Ilma-Vesi (kuvassa vieressä). Taiteilijan mukaan siinä voidaan nähdä Vesijärven pilkistävän syksyisen maiseman lomasta.
Kaupan on myös Iiro Viinasen viulu, jonka hän sai vanhemmiltaan vuonna 1960. Kauppaa vauhdittaa Iiro Viinasen hellyttävä kertomus viulunsoitostaan.

Huutokaupassa on huudettavana myös "Litti" Jari Litmasen pelipaita. Hänellä oli se yllään lokakuun 2006 Suomi - Kazakstan -pelissä Almatyn kentällä - Suomi toi voiton kotiin maalein 2-0.

Mäkikotka Janne Ahosen hyppyliivi on kauden 2007 - 2008 Keski-Euroopan mäkiviikoilta, jolloin hän johti kisaa Innsbruckin kisoissa. Ahonen voittikin tuolloin Keski-Euroopan mäkiviikot viidettä kertaa.

 

Osmo Vänskä on toimi Lahden kaupunginorkesterin kapellimestarina vuosina 1988-2008. Tällä tahtipuikolla on johdettu Lahtea maailmankartalle.


Liput tilaisuuteen 32 euroa (S-etukortilla ja Etelä-Suomen Sanomien etukortilla 29e), opiskelijakortilla 15 euroa (vain ovelta).
Lippuja myy Sibeliustalon lippukassa sekä Lippupalvelu kautta maan.


Tilaisuuteen on mahdollista lunastaa myös illalliskorttilippu á 60 euroa, johon sisältyy konsertin ja tanssiaisten lisäksi myös cocktail-iltapala. Illalliskortteja voi tilata Vesijärvisäätiöstä puh. 044-313 2041 tai sähköpostitse: info(at)vesijarvi.fi