Heidi on oikea Vesijärven järvilähetti – ja kannustaa mukaan muitakin!

Heidi Pakarinen, Tangokuningatar 2013, on toiminut Vesijärven hyväksi eri tavoin usean vuoden ajan. Nyt hän säteilee Vesijärven hyväksi postimerkeissä ja -korteissa. Niitä voi ostaa myös Heidin keikoilta ja näin Vesijärvi-asia leviää Heidin mukana ympäri Suomen!

- Me voimme kaikki toimia yhteisen veden hyväksi. Se kantaa parhaimmillaan pitkälle tulevaisuuteen jokaisen veden äärellä asuvan ja siitä nauttivan hyväksi. I love Vesijärvi on upea teema!

Heidi toteaa, että vesi on aina yhdistänyt ihmisiä, kuljettanut heitä toisten luo. Suuret valtameret yhdistävät kansoja, ja Vesijärvikin yhdistää sen rannoilla asuvia, niin vakituisia asukkaita kuin mökkiläisiäkin ja vielä kaikkia muita vedestä nauttivia.

- Elämä on yhteistä, ja siksi voimme tehdä yhteistä hyvää Vesijärven puhdistustyön ja sen kutsuvan lumon hyväksi.

Vesi on ollut Heidille tärkeä elementti jo pienestä lähtien. Hän on lapsuudessaan saanut viettää aikaa veden äärellä, mökkeillen, kalastaen, uiden ja veneillen. Vesi on ollut lähellä ja siihen liittyy paljon muistoja. Vedellä on myös äärimmäisen rauhoittava vaikutus. Veden äärellä voi lenkkeillä ja tehdä retkiä lasten kanssa rannoille. Avantouinti on myös upeaa. Nyt Lahdessa asuessaan järven rantaan on vain kävelymatka!

- Haluamme varmasti kaikki antaa myös lapsillemme mahdollisuuden nauttia luonnosta ja vedestä. Ne luovat niitä muistoja myös heidän elämäänsä! Tulevien sukupolvien tulee saada ihastella, nauttia ja elää puhtaan veden äärellä. Ja miten kaunis on järven pinta tyynenä ja kauniina auringonnousun tai -laskun kimmeltäessä!