Lapsille ja perheille ja miksei kaikille muillekin!

  • Tiistaina 5.6. on Vesijärvi-viikon Upila Open. Avoin ilta perheille Upilan kartanon leirikeskuksessa Hollolassa klo 17-21 (osoite Upilantie 66). Sauna, nuotio, räiskäleitä, pelejä, rastilenkki, soutuvene ja kanootit käytössä. Tutki järven ihmeellisyyksiä luupilla ja tee vesieliötutkimuksia Lahden ympäristöneuvonnan opastamana. Järjestäjä Lahden seurakuntayhtymä.
  • Tiistaina pääsee myös onkimaan! Onkikilpailu lapsille Hollolan kirkonkylän rannassa klo 18-20. Järjestää Hollolan kirkonseudun kylät yhteistyössä Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön Päijät-Hämeen toimijoiden kanssa. Katso täältä lisätiedot!

  • Keskiviikkona 6.6. on Launeen perhepuistossa Vesijärvi-päivä. Klo 10-14 rakennetaan kaarnalaivoja ja Lahden ympäristöneuvonta opastaa vesieliöiden ihmeelliseen maailmaan.

  • Keskiviikkoiltana on perinteinen onkitapahtuma Pikku-Veskulla klo 17.30. Järjestäjinä Lahden Kalaveikot yhdessä Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestö Päijät-Hämeen toimijoiden kanssa.

  • Lauantaina 9.6. Järvikalapäivä Siikaniemessä Hollolassa klo 9-14. Kalastukseen ja kalankäsittelyyn keskittynyt rento, koko perheen ulkoilmatapahtuma Vesijärven rannalla, Hollolan Siikaniemen Rysänperällä. Ohjelmassa mm. nuottausnäytös, uisteluharrastuksen esittelyä ja klo 10 alkaen lasten järvikalakisa. Tarjolla kalakeittoa! Järjestäjä Päijät-Hämeen Kalatalouskeskus.Kalastukseen ja kalankäsittelyyn keskittynyt rento, koko perheen ulkoilmatapahtuma Vesijärven rannalla,  Siikaniemen Rysänperällä. Ohjelmassa mm. klo 10 alkaen lasten onkitapahtuma, jossa tavoitellaan eri lajeja, pienintä kalaa ja suurinta kalaa. Järjestäjä Päijät-Hämeen Kalatalouskeskus.

  • Samaten lauantaina on Lahden Purjehdusseuran Myllysaaripäivä klo 10-14. Ohjelmassa: Tutustumista purjehdukseen & jolliin ja muita veteen liittyviä aktiviteetteja. Vesijärvisäätiöltä infoa Vesijärven tilasta ja kansalaisseurannasta. Säätiön telttapisteessä ”Heitä kalaa koriin” arpajaiset, myynnissä myös särkisäilykettä. Myllysaaren ravintola Kommodorissa tarjolla lohisoppaa perhekukkarolle sopivaan hintaan.Päivässä mukana myös Ravintola Kommodori, Lahden Järvipelastajat, Vesisamoilijat ja Kitetirri (säävaraus). Mahdollisuus tutustua Järvipelastajien kalustoon, kokeilla melontaa tai suppailua. Seuraa fb-tapahtumaa, niin pysyt ajan tasalla.