Musiikkinäytelmä lapsille:

Vesku ja pala taivasta
 

"Toi tossa on Vesijärvi, siis Vesku - niin ku mäkin.
Mua sanotaan Veskuks ja tuolla puitten takana on pikku-Vesku"  

Vesku piirros

"Vesku ja pala taivasta" -näytelmässä seurataan ala-asteikäisten poikien elämää Vesijärven laitamilla. Tarinaan sisältyy suuria tunteita sekä järven suojelun teemoja. Käsikirjoittaja-ohjaaja Tero Poralin tavoitteena on elävöittää Lahden kulttuuritarjontaa tuomalla uutta, nimenomaan lapsille suunnattua teatteria uusille sukupolville koettavaksi.

Vesijärvisäätiön tavoitteena on hyödyntää teatteria Vesijärven ja sen kunnostuksen merkityksen esiin nostamisessa. Näytelmällä etsitään uutta kosketuspintaa lastenteatterin, ympäristökasvatuksen ja yhteisöllisen vesienhoidon välille. Kulttuuri- ja ympäristökasvatusta ei voi koskaan aloittaa liian aikaisin. Sen avulla voidaan pureutua vaikeisiinkin teemoihin sekä antaa välineitä käsitellä paikallisia ympäristökysymyksiä, joita nykypäivän lapset ja nuoret tulevat esimerkiksi ilmastonmuutoksen johdosta kohtaamaan.

 

Alla olevan linkin esitteestä näet lisätietoja mm. esitysajat  ja lippujen hinnat. Lipunmyynti alkaa huhtikuun aikana. 

"Vesku ja pala taivasta" -esite 

Katso lisää myös www.puhdasvesijarvi.fi

Yhteistyössä: Päijät-Hämeen koulutuskonserni ja Etelä-Suomen Sanomat

Classic Vesijärvi - kierros 2.6.
                                                     

Classic Vesijärvi -kierros ajetaan 11. kerran sunnuntaina 2.kesäkuuta. Tänä vuonna tapahtuma on ensimmäistä kertaa säätiön järjestämä varainkeruutempaus. Kalevi Heikkinen, tapahtuman isä, luovutti tapahtuman Vesijärvisäätiölle.

Lähtopaikka on Messilä Camping ja ajo päättyy Moottoripyörämuseolle.  

Lähde mukaan omalla mopolla! Yrityksille tarjolla mopopaketteja! Tai tule muuten vaan Classic Vesijärvi -kierroksen tunnelmiin Moottoripyörämuseolle

Mopoile Vesijärven hyväksi!

Lue lisää tapahtuman omalta sivulta. 

                                                                

 

A la Carte kala-annosten myynnistä tukea Vesijärvelle

Ravintola Casseli tukee Vesijärven suojelu- ja hoitotoimia lahjoittamalla tiettyjen a`la Carte ruoka-annosten myynnistä osan Puhdas Vesijärvi-ohjelmalle. Kampanja on voimassa  2.4-31.8.2013.

Lue lisää täältä.

MaaseuturahastoLeader-logoRakennerahastoVipuvoimaaELY
Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö | Askonkatu 9 C | 15100 Lahti