Valokuva:Lasse Tuominen

Medialle 11.2.2019

 

Maaliskuun 2. pilkitään koko päivä

Puhtaan Vesijärven pilkkikisa ja SM RockPilkki Messilän rannassa

Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö, Lahen Elmu ry ja Lahden Kalaveikot ry tempaisevat lauantaina 2.3. puhtaan Vesijärven puolesta. Aamupäivällä Messilän rannassa järjestetään Puhtaan Vesijärven pilkkikisa ja iltapäivällä kaikkien aikojen ensimmäinen SM RockPilkki.

Molemmat kilpailut ovat ns. kaiken kalan kisoja. Tällöin myös Vesijärvi hyötyy, kun kilpailijat pilkkivät pois särkikalaa.

- Uusi yhteistyökuvio tuo uudenlaista säpinää Vesijärven jäälle, toteavat ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen Vesijärvisäätiöstä ja puheenjohtaja Hanna-Mari Katila Lahen Elmusta.

Puhtaan Vesijärven pilkkikisa on perinteinen tapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 2012 aina kun jäätilanne on sallinut. Tänä vuonna paikkana on ensimmäistä kertaa Messilän ranta.

Lahen Elmun ideoima SM RockPilkki järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja tavoitteena on luoda siitä pysyvä rock-väen talvitapahtuma. Lahden Kalaveikot vastaa molempien pilkkien kilpailupuolesta ja Vesijärvisäätiö kertoo kiinnostuneille järven hoidosta.

Molempien kilpailujen tuotolla tuetaan Vesijärven hoitoa.

Yhteistyössä: Erä-Lindroos, Camping Messilä ja Kahiwa

Puhtaan Vesijärven pilkkikisa
SM RockPilkki fb:ssä

 

Lisätiedot:

Puhtaan Vesijärven pilkkikisa
ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen, 040 514 8513
etunimi.sukunimi@vesijarvi.fi
Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö

SM Rock Pilkki
puheenjohtaja Hanna-Mari Katila, 0400 623 672
hannamari.katila@gmail.com
Lahen elävän musiikin yhdistys Ry

 Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö
yhdistää yksityisen ja julkisen rahoituksen Vesijärven sekä Lahden, Hollolan ja Asikkalan muiden järvien hyväksi. Säätiö edistää vesien kunnossapitoa, seurantaa, tutkimusta ja niistä tiedottamista Vesijärvi-ohjelman mukaisesti.