Valokuva:Lasse Tuominen

Tervetuloa Vesijärvi-viikon tapahtumiin

Tapahtumia Nadine Nautiskelijalle, Tuuli Tositoimijalle ja Simo Sivustaseuraajalle eli siis ihan kaikille!

Vesijärvi-viikko käynnistyy perjantain 9.6. etkolla eli Murha Vesijärvellä -esityksellä ja siitä eteenpäin tuleva viikko onkin yhtä tapahtumien virtaa! Vesistöissäimme meillä on yhteistä ja arvokasta vaalittavaa ja Vesijärvi-viikon tapahtumilla haluamme siitä muistuttaa.

- Yksikään viikon hieno tapahtuma ei kuitenkaan ole yhtään mitään ilman sinua, sinun ystäviäsi ja perhettäsi ja sinun läsnäoloasi.Vesijärvi-viikon viettämiseen me tarvitsemme sinua, sanoo Vesijärvi-viikon tapahtumakoordinaattori Anna Hintikka.

Anna kokosi viikon tapahtumat kolmeen leikkimieliseen ryhmään. Poimi niistä omasi ja katso sisältöä tarkemmin Vesijärvi-viikon sivulta.

- Kannattaa myös seurata toimintaamme Facebookissa I love Vesijärvi ja Vesijärvi-viikko 2017 -sivuillamme. Sieltä löydät ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista ja voit osallistua kilpailuihin, joissa on melko makeita palkintoja, Anna summaa.

 

Ja ennen kaikkea tervetuloa mukaan!

PS 1. Murha Vesijärvellä mysteeri-illallisen ensiesitykseen on muutama paikka jäljellä. Ota yhteyttä Anu Isojärveen ja tule mukaan,anu.isojarvi(a)vesijarvi.fi

PS 2. Enonsaari-retkellä on ollut huikea suosio ja laiva on jo täynnä!

 

 

Lisätietoja:

 

  • Tapahtumakoordinaattori Anna Hintikka, p. 044 987 7082, vesijarviviikko(a)vesijarvi.fi
  • Viestintävastaava Irma Peltola, p. 040 514 4958, irma.peltola(a)vesijarvi.fi