Hei Vesijärven kummit,

tulevana kesänä Vesijärvi näkyy, kuuluu ja maistuu tapahtumissa, katukuvassa, somessa ja toivottavasti myös ihmisten mielissä enemmän kuin aikoihin.

Jos joku piipahti viime viikonvaihteen Pihapiiri-messuilla, näitte ehkä meidänkin osaston ja tapasitte yhteyspäällikkö Anu Isojärven. Anun organisoimista arpajaisista ja mm. meille Airi Huuhtasen lahjoittamien keramiikkatöiden myynnistä kertyi varoja Vesijärvelle liki 1400 euroa!

pihapiirimessut

Anu ja Rose Pihapiiiri-messuilla, jossa yleisö sai verrytellä myös koriinheiton taitojaan!

 

Näkösyvyyslevyjä ja särkimaistiaisia kylämarkkinoilla 7.5.

Seuraavaksi olemme mukana osastolla Päijät-Hämeen Kylämarkkinoilla Lahden matkustajasatamassa. Jos haluat seurata lähivetesi tilaa näkösyvyyslevyllä, laita minulle viestiä ja tule hakemaan omasi osastoltamme! Näin siksi, että osaan varata levyjä sopivan määrän mukaan.

Saat mukaan käyttöohjeet ja toivomme, että lähetät aikanaan mittaustuloksia meille. Levyt on tehty pyydystalkoissa ja ne on tarkoitettu Päijät-Hämeen vesien seurantaan, joten jos kesäpaikkasi ei ole Vesijärvellä, niin se ei haittaa.
Veden tilan kummiseuranta olisi mainiota!

Näkösyvyyslevy

Lahden Kalaveikkojen osastolla Eero Mäki esittelee särjen käsittelyä ja meillä on mahdollisuus maistattaa Vuoden elintarvike -kilpailussa mukana olevan kuhmoislaisen JärkiSärjen tuotetta.

 

Hollolan vesistöinfo 25.5. Hollolan kunnanviraston Hollola-Salissa

Tule kuulemaan Hollolan vesien hoidosta 25.5. klo 17 alkaen. Mukana asiantuntijoita säätiöltä,Hollolan kunnan ympäristötoimesta ja Lahden ympäristöpalveluista.

 

Splash Games Water Festivals 11.6. Lahden maauimalassa

Vesijärvisäätiö on mukana 11.6. ensimmäistä kertaa järjestettävässä Splashissä! Seuraan kalenterimme ilmoitusta, laitamme sinne tarkempaa tietoa, mitä osastollamme tapahtuu.

 

Laittakaapa kalenteriin myös Vesijärvi-viikko 13.-21.8.

Vesijärvi-viikolle on tulossa kaikenlaista mukavaa touhua: Puhtaasti vesillä -tapahtuma Lahden matkustajasatamassa, Sataman laulut ja erilaisia näyttelyitä niinikään satamassa, Upila Open Day Hollolassa ja Anianpellon markkinoilla olemme tietysti mukana, kun markkinoiden teemanakin on upea "Asikkala - Järviparatiisi"!

Näihin ja moneen muuhun viikon tapahtumaan palataan myöhemmissä kummikirjeissä! Mutta jos Sinulla on jokin idea viikolle tai haluat mukaan järjestelyihin, otapa yhteyttä!

 

Aurinkoisin terveisin ja ihanaa Vappua,

toivoo Irma

.............................................

Irma Peltola
040 5144958
irma.peltola@vesijarvi.fi

Hankelogot
logot
Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö | Askonkatu 9 C | 15100 Lahti