Uutiskirje

TULE MUKAAN TEKEMÄÄN VESIJÄRVI-VIIKKOA 2016!

 

Vesijärvisäätiö on päättänyt luoda elokuulle tapahtumantäyteisen Vesijärvi-viikon. Erilaisia Vesijärvi-aiheisia tapahtumia on järjestetty yhteistyössä aiemminkin, mutta nyt tavoitteena on kasata näitä tapahtumia yhdelle ajanjaksolle ja luoda näin jokavuotiseksi ajateltu Vesijärvi-viikon perinne. Tavoitteena on tuoda kuntalaisia, yrityksiä ja yhdistyksiä toimimaan yhdessä yhteisen Vesijärvemme hyväksi ja nauttimaan sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Ensimmäinen Vesijärvi-viikko on 13.-21.8.2016. Viikolle on jo suunnitteilla tapahtumia niin Lahteen, Hollolaan kuin Asikkalaankin, mutta lisää mahtuu! Vesijärven hyväksi tehtävää työtä pyritään saamaan näkyväksi viikon aikana myös erilaisin tempauksin.

Vesijärvi-viikon käytännön suunnittelusta ja koordinoinnista vastaavat neljä Lahden ammattikorkeakoulun kolmannen vuoden palveluliiketoiminnan opiskelijaa: Mari Laine, Jenni Luukkonen, Rita Nurminen ja Mona Savolainen. Heidän tavoitteenaan on luoda mukaansatempaava ja näkyvä viikko sekä selkeä linja jo seuraavan vuoden Vesijärvi-viikon suunnittelua silmällä pitäen. Opiskelijat suorittavat näin samalla syventävän liikkeenjohdollisen uudistavan harjoitustyön projektin osana opintojaan, käytännönläheisesti ja tiiviisti työelämän tarpeisiin.

Vesijärvisäätiöllä viikossa ovat luonnollisesti mukana kaikki, mutta varsinkin ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen ja viestintävastaava Irma Peltola (pääsääntöisesti Asikkalan ja Hollolan tapahtumat).

Kaikki kiinnostuneet tahot ovat tervetulleita mukaan viikon sisältöjen luomiseen. Tehdään viikosta ikimuistoinen ja vauhdikas, yhdessä!

Jos haluat toteuttaa tapahtuman tai tempauksen osana Vesijärviviikkoa, ota yhteyttä suoraan Mariin, Jenniin, Ritaan ja Monaan tapahtuman sähköpostiin vesijarviviikko@vesijarvi.fi


Terveisin,
Vesijärvisäätiön viestintä, 040 5144958

 

 

 


logot
Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö | Askonkatu 9 C | 15100 Lahti