Uutiskirje

Tervetuloa Vesijärven tapahtumiin!

12.8. Sataman laulut Lahden matkustajasatamassa klo 18

 • Suosittu yhteislauluilta Vesijärven hyväksi nyt viimeistä kertaa tänä kesänä. Tule mukaan laulamaan yhdessä Vesijärven vuoden kummi Pertti "Petteri" Hietamiehen ja Jorma Wessmanin kanssa. Myynnissä myös Vesijärvi-tuotteita. 

  Hollolan lauluilta

  Viime viikolla laulettiin Hollolassa, tällä viikolla
  Lahden matkustajasatamassa

 

15.8. Vesijärven Puuhapiknik Pikku-Veskulla klo 11-15

 • Paljon erilaista tekemistä lapsille ja nuorille, kilpailuja, maalausta yms. Lapsille ilmainen piknik-ateria, muille hintaan 2 euroa. Pikavoittoarpoja, elävää musiikkia, Tavaratallista eurolla paljon tavaraa, ruletti, mölkky yms. Mato-ongintaa, onget ja madot paikalla, kaikki osallistujat palkitaan saaliin mukaan. 

  PuuhaPiknik 201516.8. klo 12-16 Ravintola Rakkaudesta Vesijärveen Mukkulan laivalaiturilla

 • Leena Sorvalille Vesijärvi on sydämen asia! Niinpä hän laittaa sunnuntaina 16.8. pystyyn Ravintolapäivä-tapahtuman Vesijärven hyväksi. Mukkulan laiturilla Vesijärven äärellä syödään, kuunnellaan Salonkiorkesteria ja nautitaan hyvästä seurasta.
 • Katso menu tästä!

  Tervetuloa ravintolapäiväänSalonkiorkesteri

  Lisätiedot: Leena Sorvali, leena.a.sorvali@gmail.com, puh. 0400 889649
  Salonkiorkesterista Sinikka Murto, smurto7@gmail.com, puh. 050 357 9611


22.8. klo 10-16 Siikaniemen Järvikalapäivä Hollolassa

 • Päijät-Hämeen Kalatalouskeskuksen Järvikalapäivässä pääset katsomaan ja kokeilemaan mm. kirkkovenesoutua, erilaisia kalastusmenetelmiä, perhonsidontaa ja SUP-lautailua sekä melomaan kalastuskajakeilla. Voit seurata myös kalastusnäytöstä ja poimia vinkkejä oikeaoppiseen kalankäsittelyyn. Päivän teemana on kalastus ja tavoitteena edistää järvikalaruuan monipuolista käyttöä sekä esitellä erilaisia kalastustapoja. Katso videosta, mitä kaikkea tapahtui viime vuoden päivässä!
 • Paikalla on myös ympäristöneuvonta-auto Kaisla. Kalatalouskeskus tarjoaa pientä purtavaa ja kahvit. Vapaa pääsy.

  Lisätietoja
  Järvikalapäivästä antaa toiminnanjohtaja Ilkka Vesikko, puh. 045 171 5544 tai ilkka.vesikko@kalatalouskeskus.net ja muista tapahtumista Vesijärvisäätiön viestintä, puh. 040 514 4958 tai irma.peltola@vesijarvi.fi

 

Tervetuloa viihtymään veden äärellä!

 


DNA
Koiviston Auto
Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö | Askonkatu 9 C | 15100 Lahti